Information om föreningen

Här kan du läsa information om vår förening

Spelföreningen TEH WARRiORS grundades 2012-02-17 och har som syfte att främja allt spelande på '][' E H \/\/ARRiORS servrar. Vi försöker uppnå en högst kamratlig gemenskap där vi alla har så kul vi bara kan tillsammans. Vi är väldigt dedikerade och insatta i hur medlemmarna mår och känner när de är inne och spelar på servrarna. Ingen ska behandlas illa varken av medlemmar eller icke-medlemmar. Vi arrangerar också LAN och andra träffar för att öka trivseln bland spelare och medlemmar! Medlemmar i föreningen präglas genom förmåner på '][' E H \/\/ARRiORS servrar samt möjlighet att besöka olika evenemang och delta i tävlingar som kommer att arrangeras. '][' E H \/\/ARRiORS är också en spelgemenskap som grundades av Oskar "Ozzzkar" Levin den 24 maj 2009. Sedan dess har det flutit på för det mesta, servrarna har flyttats hit och dit samt blivit uppgraderade och optimerade.

Vi är måna om att servrarna ska rulla på stabilt och lägger därför väldigt stor vikt, både i tid och pengar, på detta.

All föreningsverksamhet bedrivs i enlighet med stadgarna. Har du en fråga? Maila styrelsen!

Information om personuppgifter

TEH WARRiORS är anslutna till Sverok (Sveriges roll- och konfliktspelsförbund). Sverok delar ut olika typer av bidrag till sina föreningar för att stimulera verksamheterna. Dessa bidrag kommer delvis från Ungdomsstyrelsen som ligger under svenska staten. Vi måste kunna uppge uppgifter om varje medlem som är med i föreningen för att vi ska kunna få dessa bidrag. Dessa uppgifter används bara för detta syfte och kommer aldrig lämnas ut till annan tredje part än Sverok. Sverok kommer bara använda dessa uppgifter till underlag för bidragsansökningar, ringkontroller, informationsutskick och enkäter. Mer information om Sveroks organisation och arbete finns att hitta på deras hemsida!

När man fyllt i sina personuppgifter (förnamn, efternamn, adress, personnummer m.m.) sparas uppgifterna i en databas trots att man inte aktiverat sitt medlemskap ännu. Om man inte aktiverar sitt medlemskap inom rimlig tid kommer dessa uppgifter raderas av integritetsskäl. Om man av någon anledning vill ha sina uppgifter raderade tidigare går det bra att kontakta någon i styrelsen. Om man aktiverat medlemskapet och vill radera sina uppgifter av någon anledning går det bra under förutsättning att medlemskapet samtidigt avslutas.

Föreningsträff på DreamHack Summer 2012!

Snabbanslut! Snabbanslut!
Snabbanslut!
Snabbanslut!
Snabbanslut!
Snabbanslut!
Snabbanslut!
Snabbanslut!
Snabbanslut!
Snabbanslut!
Snabbanslut!
Snabbanslut!